Elindítottuk legújabb központjainkat: Fájdalomközpont; Nőgyógyászati Központ

Elindítottuk legújabb központjainkat: Fájdalomközpont; Nőgyógyászati Központ

allergiakozpont.hu Módosítva: 2017.11.17 21:46
Örömmel tudatjuk, hogy a Prima Medica Egészségközpontok szakrendelőinek sorában elindítottuk legújabb központjainkat: Fájdalomközpont; Nőgyógyászati Központ

Örömmel tudatjuk, hogy a Prima Medica Egészségközpontok szakrendelőinek sorában elindítottuk legújabb központjainkat.

Ismerje meg az új központjaink kiemelt specialistáit!

Fájdalomközpont

Új központunk a legkülönfélébb fájdalmak aktív kezelésére helyezi a hangsúlyt. Mozgásszervi, fejfájásos, sérüléses és egyéb eredetű fájdalmak kezelésében elismert szakértőkkel.  www.fajdalomkozpont.hu

 

Kiemelt szakértőnk: dr. Váradi Éva - reumatológus-fizioterapeuta
Kiemelt szakterülete az aktív fájdalomcsillapítás: "Egy alapvetően konzervatívnak tartott szakmán belül nem elsősorban a "még egy tablettával több" híve vagyok, hanem próbálom az adott fájdalmat több oldalról megközelíteni, kezelni, tudatában annak, hogy a fájdalmak mögött sokszor bonyolult problémák állnak." 
További részletek
 

Nőgyógyászati központ

Központunk a női egészség dedikált szakértő magánrendelője, neves orvosokkal. Az általános nőgyógyászattól a terhesgondozáson át a preventív szűrésekig. Központunk gyermeknőgyógyászattal szolgálja a fiatal női korosztály egészségét. A Prima Medica Egészségközpontoknak köszönhetően a teherbeesést gátló betegségek, valamint a veszélyeztetett terhességi faktorok kezelése is biztosított társszakmák által (endokrinológia, vérzékenység, trombózis, stb.)  www.nogyogyaszatikozpont.hu

 


Kiemelt szakértőnk: dr. Turi Zsuzsanna - szülész-nőgyógyász, diabetológus

Kiemelt szakterülete a problémás terhességek gondozása: terhesség véralvadási zavarral, cukorbetegséggel, magasvérnyomással, hormonális problémákkal, autoimmun betegséggel.
További részletek

 

 

Kiemelt szakértőnk: Barcza Zsuzsanna - dietetikus
Elhízás, vérnyomásproblémák, diabétesz, stressz okozta egészségproblémák és endokrinológiai betegségek gyógyítását támogató étrendek, egyéni diéták kialakítása PCO szindróma (PCOS), pajzsmirigybetegségek, hormonális elváltozások.
További részletek

 

 

 


 

Hírek

A szúnyogcsípés is okozhat súlyos bőrtüneteket – ez a teendő vele

A szúnyogcsípés is okozhat súlyos bőrtüneteket – ez a teendő vele

A szúnyogcsípések többnyire nem igényelnek különösebb kezelést. Előfordulhat azonban, hogy akár tenyérnyi nagyságú duzzanattal, fájdalommal járó elváltozásokat is okozhatnak a kellemetlen kis vérszívók. A Skeeter-szindróma a heves tünetek ellenére nem életveszélyes állapot – nyugtat meg mindenkit dr. Moric Krisztina, az Allergiaközpont allergológusa, klinikai immunológusa.

További részletek
Méh-és darázscsípés? Az ijesztő tünetek nem mindig jelentenek allergiát!

Méh-és darázscsípés? Az ijesztő tünetek nem mindig jelentenek allergiát!

A méh- illetve darázsfélék csípése egyaránt fájdalmas, azonban a csípés helyén kialakuló bőrtünetek legtöbbször teljesen ártalmatlanok – mondja. dr. Mezei Györgyi, az Allergiaközpont allergológus és klinikai immunológus orvosa, akit arról kérdeztünk, milyen tünetek utalhatnak a csípések kiváltotta allergiás reakcióra.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK